Categorie: "Colofon"

Nieuw leven

Zoooo deze pensioenenblog heeft de afgelopen … bijna vier jaar ontzettend stilgestaan. De oude pensioenbloggers waren ermee gestopt en er was geen opvolging. Een paar jaar geleden heb ik al eens overwogen om dit te gaan doen, maar ik ben zéker geen pensioenspecialist. Vind pensioenen wel interessant, maar er was ook weinig interessants over te melden toen. Dat is nu wel even anders. Het nieuws staat bol van de pensioenen – en dat is niet gek. Hoog tijd dus voor nieuw leven op deze blog over pensioenen.

Welkom op de weblog Pensioenen!

De komende maanden ontsluit TQL tientallen expertblogs die zich primair richten op functionarissen bij overheid en bedrijfsleven. Daartoe is TQL een exclusieve samenwerking aangegaan met Blog Online B.V. te Amstelveen, dat reedseen omvangrijk netwerk van consumentengerichte weblogs beheert. De expertblogs van TQL zijn bij blog.nl in het publieke domein beschikbaar, naast de besloten presentatie voor de TQL-leden.

De weblog Pensioenen is een van de eerste expertblogs die wordt ontsloten. Auteur Arthur Borghoff staat garant voor de kwaliteit van het berichtenverkeer.